Afrika Expo Budapest - HUNGEXPO

Afrika Expo Budapest

11. Afrika Expo Budapest – 2023. február 23-26

11. Afrika Expo Budapest 2023. február 23-26. között kerül megrendezésre az Utazás Kiállítás és a Járatlan Utakon Fesztivál egyidejű rendezvényeként, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ A Pavilonjában, a 212 C standon.   2023-ban fókuszban a kiállítók által képviselt afrikai országok turisztikai népszerűsítése, valamint az oktatás áll. Célunk, hogy első kézből, tapasztalati módon, interaktívan és hitelesen ismertessük és szerettessük meg Afrikát a közönséggel a 21 kiállító 15 afrikai országot bemutató standján. A kiállítóként megjelenő non-profit szervezetek standjai és támogatási projektjei, a kitelepülő iparművészek portékái és az afrikai arcfestést, maszk készítést kínáló gyereksarok egyaránt Afrikára fogja csábítani a fiatalokat és a nagyokat egyaránt.

TEKINTSE MEG KIÁLLÍTÓI KATALÓGUSUNKAT IDE KATTINTVA! 

Az Afrika Expo névadó támogatója, és társszervezője az Utazz Afrikába Utazási Iroda standján számos népszerű és új, feltörekvő afrikai desztinációról kaphat teljes körű tájékoztatást az érdeklődő. Többek között Algériáról, Egyiptomról, Etiópiáról, Kenyáról, Madagaszkárról, Namíbiáról, Szenegálról, Tanzániáról és Zanzibárról, Ugandáról lehet kérdezni az iroda turisztikai szakmai stábját, referenseit. Természetesen játékkal és akciókkal is készülnek a szervezők. Sőt, két alkalommal új utak bemutatót is tartanak az Afrika expo színpadán!

Az Ethiopian Airlines Afrika színpadon színvonalas kulturális programok, tánc- és zenei programok, vetítettképes előadások, beszélgetések kapnak helyet. Visszatérő fellépőnk Abdoul Camara, de lesz etiópiai kávépörkölő szertartás, és angolai kizomba is. Az Utazás Kiállítás nagy színpadán is megjelenik Afrika a műsoridőben, további lehetőséget nyújtva a közönségnek Afrika hiteles megismerésére. 

A 11. Afrika Expót ünnepélyes keretek között Hölvényi György, az Európai Parlament Fejlesztéspolitikai Bizottságának tagja, oktatásért felelős állandó jelentéstevő, az Európai Néppárt képviselőcsoportjának fejlesztéspolitikai szóvivője, és a Hungary Helps Program jószolgálati nagykövete nyitja meg. Ezt követően panelbeszélgetésre kerül sor Afrika mai kihívása, holnap Európa válsága: oktatás és migráció a Szaharától Délre címmel.