Kiállítóink mondták - HUNGEXPO

Kiállítóink mondták

2009 óta ez volt az első alkalom, hogy a GNTO részt vett az Utazáson. Nagyon pozitív hatással volt ránk a kiállítás. A látogatók száma elég volt, társkiállítóink pedig nagyon elégedettek voltak.”
Mag. Ioannis Rafalias, Görögország, Kereskedelem – Marketing – sajtó- és közkapcsolati vezető

“Megtiszteltetés volt először kiállítani az ITE2023-at. Sok látogató érdeklődött hazánk iránt, sőt néhányan tervezik, hogy hamarosan Japánba látogatnak. Örömünkre szolgált, hogy bemutathattuk a japán kultúrát, mint például a yukatát (japán tradicionális ruhát) és a karigráfiát.”
Kamoshita Kazuma, Japán Névleges Idegenforgalmi Közössége

„Nagy örömünkre szolgált, hogy a 2023 Utazás kiállítás díszvendége lehettünk. Nagyon elégedettek vagyunk a kiállítással; standunk népszerű és forgalmas volt a kiállítás négy napja alatt, sok B2B és B2C látogatónk és találkozónk volt. A kiállítás szervezőivel nagyon profi volt az együttműködés, nagyon segítőkészek voltak a részünkről érkező kérések, ötletek teljesítésében. Összességében elmondható, hogy az Utazás kiállításon való részvétel hatékony módja volt a desztináció magyar piacon való népszerűsítésének.
Lalaina Rabemananjara, Madagaszkári Idegenforgalmi hivatal

„Cégünk a 2023 évben megrendezett Utazás Kiállításon kiállítóként vett részt. A Rendezvény promotálása sikeresnek bizonyult, hiszen a vártnál lényegesen nagyobb számú látogatót vonzottunk, így a kiállítást a nagy létszámú megkereséseket követően eredményesen zártuk. A kiállítás során az igényesen kialakított konferencia teremben megrendezésre került 130 fős rendezvényünk. Maximális elégedettséggel csak ajánlani tudjuk a Hungexpo-t egy sikeres és eredményes kiállítás, rendvezvény szervezésére.” 
ViaSale Travel Teljes csapata

„Óriási élmény és megtiszteltetés volt számunkra, hogy az ország legnagyobb turisztikai kiállításán képviseltethettük a Hungarikum Ligetet. Az alatt a négy nap alatt rengeteg érdeklődővel találkoztunk, és újdonságként kerülhettünk be a köztudatba. Bízunk abban, hogy ismertségünket növelni tudtuk, és számos érdeklődőt láthatunk vendégül a közeljövőben.”
Bene Zsolt, Hungarikum Liget – Népfőiskola Alapítvány