Kiállítóink mondták - HUNGEXPO

Kiállítóink mondták

„Nagy örömünkre szolgált, hogy Magyarország piacvezető turisztikai vásárán, a 2022. március 3-6. között megrendezett 44. Utazás Kiállításon városunk is bemutatkozhatott. A standon lehetőségünk nyílt a szolnoki aktív turizmus népszerűsítésére, összhangban az esemény fő témájával. Az eseményt településmarketing szempontból eredményesnek ítéltük meg, így bízom benne, hogy 2023-ban ismét a kiállítók közt tudhatják a Tisza fővárosát.”
Öhlbaum Emese, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata

„Évek óta fontos partnerként kezelnek minket, ami nagyon jól esik! A szervezés mindig magas színvonalú, a belföld és a külföld összevonása is nagyon pozitív az Utazás kiállításon. Egy biztos: jövőre, ha tehetjük, akkor ismét ott a helyünk!”
Horváth Zoltán, Szigetköz Turizmusáért Egyesület TDM

„Marokkó 2012 óta vesz részt az Utazás kiállításon, a 2018-as évben pedig különleges jelenléttel, mint külföldi díszvendég. Az idei kiállítás szokásához híven nagy élmény volt, hiszen számos magas színvonalú szakmai résztvevővel találkozhattunk, és népszerűsíthettük úti célunkat a magyar piacon. Az Utazás kiállítás megfelelő hely a desztinációknak és a vállalkozásukat bővíteni kívánó turisztikai szakembereknek. Reméljük, hogy a következő kiállítás is sikeres lesz és egyre több látogatót vonz majd.”
Karim Abbassi, Marokkói Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal