Programok

Budapest Boat Show

A szomszédos pavilonban ismét Magyarország legnagyobb hajókiállítása kap helyet mintegy 100 vitorlás, motoros és elektromos hajóval, és a vízi sportokhoz kapcsolódó számtalan kiegészítővel, szolgáltatással.

Karaván Szalon

A hazai lakókocsi és lakóautó kínálat egészét felvonultató Karaván Szalon 2020-ban a korábbinál nagyobb területen mutatkozik be. A látogatók a közel 70 karaván felfedezése mellett kempingfelszerelések széles kínálatából válogathatnak, vagy megismerkedhetnek a témához kapcsolódó szövetségek munkájával.

Blogger Corner

Találkozz ismét kedvenc utazó bloggereddel az Utazás kiállításon, és hallgasd meg élménybeszámolóikat tanácsaikat!

Járatlan Utakon Fesztivál

10. jubileumi alkalmát ünnepli a 2020-as Utazás kiállításon a Járatlan Utakon Fesztivál, Magyarország legnagyobb, független és extrém utazókat megszólító rendezvénye.

Hazai és külföldi másként utazók, az ország ismert utazási bloggerei gyűlnek össze erre a hétvégére a világ minden részéből, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó kíváncsi közönséggel.

Aktív sziget

A látogatók legutóbb kipróbálhatták a falmaszás és a szabaduló szoba élményeit, vagy virtuálisan bejárhatták Magyarország tájait! 2020-ban megújult tartalommal várja az érdeklődőket az Aktív sziget!

Momentán Társulat

A legutóbbi nagy sikerre való tekintettel ismét fellép az Utazás kiállítás nagyszínpadán a Momentán Társulat! Az előadás minden alkalommal a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek, így ismét egy egyedi és megismételhetetlen előadásban vehetnek részt a látogatók!

Színpadi programok

Ahogy a látogatók már megszokhatták az Utazás kiállítás színpada megtelik különféle színes bemutatóval, előadással, zenével és tánccal. Nem lesz ez máshogy 2020-ban sem!

HTCC Afrika Expo és Vásár

2020-ban ismét visszatér az Utazás kiállításra az Afrika Expo és Vásár, mely máig Közép-Kelet Európa egyetlen, első, ezáltal legexkluzívabb négy napos nemzetközi Afrika tematikus fóruma. A rendezvény sikere 2011 óta töretlen, ez idáig 295.000 látogató volt kíváncsi a 26 afrikai ország képviseletében részt vevő 158 cégre, szervezetre.