Járatlan Utakon Fesztivál - HUNGEXPO

Járatlan Utakon Fesztivál

Helyszín: A1 galéria
Időpont: 2023. február 25-26.

Idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a Járatlan Utakon Fesztivál, mely Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvénye. A legtöbbet utazott magyar, Vándorboy álmodta meg a koncepciót, amelyben évente kétszer a független magyar utazók találkoznak, ötleteket cserélnek, segítenek egymásnak és beszámolnak útjaikról személyesen is a követőiknek, akiknek szintén lehetőségük van kérdezni is. A fesztiválnak már presztízse van, hiszen már olyan előadók keresnek meg, akiket korábban nem tudtunk megszólítani. Nagyon pozitív visszajelzéseket kap a rendezvény, második családdá épült már a csapat és tartjuk a megszokott színvonalat évről évre. Idén is közel 100 vetítéses előadást, könyvbemutatót, filmvetítést és kerekasztal beszélgetést szervezünk utazási témákban. 

Az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei és extrém utazói gyűlnek össze, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó, kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket adnak: mikor, hova, hogyan, miért és mennyiért lehet és érdemes elutazni. Természetesen lesz alkalom az előadások után kérdezni az előadókat és beszélgetni velük. 

A kerekasztal beszélgetéseket is különböző tematikák szerint rendeztük – így sokkal interaktívabb, egyéni kérdéseknek, problémáknak is könnyebben tudtok hangot adni, átbeszélni. A jó hangulat és inspiráció garantált. Várunk szeretettel!

Akikkel találkozhatsz:

Camino Steve, Zicho Viktor, Turi Laci, Baráth Mea, Female Yeti, Csapó András, Dr. Fülep Teofil (VeloTeoFoto.net), Gerhát Ádám, Gyémánt Balázs, Harmincz Rita, Ivasko Gergely, Kovács Tamás, Krulik Ábel, Mayer Marci, Molnár László Árpád, Molnár Péter, Murányi Péter, Müller Kinga, Rapcsok Csito Ferenc, Scheili Eszter, Simigh Ágnes, Dr. Valiskó Gyöngyi, Szabó Petronella, Szabó Roland, Szijártó Zsófia, Szikszai Anna, Sztaniszláv András, Szűcs M Sándor, Utazoszaurusz Adrienn, Valiskó Gyöngyi, Varjas Gabriella, Varga Zoltán, Prelovszky Attila