T-DAY

A CitySightseeing Budapest, az Illúziók Múzeuma, a Celebi és a ViaSale Travel bemutatja

THE T-DAY 2020
Az Utazás kiállítás hivatalos after partyja

Időpont
2020.02.27 (csütörtök) 21 óra

Helyszín
Liz and Chain Bar (Marriott Hotel Budapest)

Belépés a rendezvényre a turisztikai szakma meghívott képviselőinek és kísérőiknek INGYENES!

További információ és VIP asztalfoglalási lehetőség a bosznai.karoly@hungexpo.hu mail címen és a 06-20-776-23-27-es telefonszámon.

Idén immáron 10. éve kerül megrendezésre az Utazás kiállítás nyitó napján a T-DAY, a turisztikai szakma legnagyobb bulija. Már nem kell sokat várni, hogy az „Utazás” folytatódjon.

A jubileumi év alkalmából egy speciális eseménnyel készülünk és szeretnék Vendégeinket elvinni egy „világ körüli utazásra”.

A keverőpultok mögött a kapitány DJ RADNAI!

Grátisz welcome drink és egyéb ital promóciók egész este az OPERA GIN és a RUSSIAN STANDARD jóvoltából.

Hozd el a névjegykártyád és nyerj!

Éjfélkor tombola, értékes nyereményekkel a leadott névjegykártyákból. A főnyeremény 2 fő részére 1 hetes Kanári szigeteki utazás a ViaSale Travel jóvoltából.

„ViaSale Travel, a Kanári szigetek specialistája: közvetlen charterekkel és direkt járatokkal Gran Canariára, Fuerteventurára és Tenerifére.”

Már maga az esemény helyszíne a MARRIOTT HOTEL is különleges, ahonnan a világörökség részét képező Duna-parti látkép tárul elénk.

Kiemelt partnerünk a CITYSIGHTSEEING BUDAPEST jóvoltából további meglepetés, show és látványelemekkel is várjuk Vendégeinket.

Megtiszteltetés, hogy az eseményen mutatkozik be az ILLÚZIÓK MÚZEUMA, amely New York, Hamburg, Bécs, Dubai és Sanghaj után végre Budapesten is hamarosan megnyílik.

„Kiállításaink fő célja, hogy becsapják az érzékszerveidet, ezáltal pedig meghökkentsenek, összezavarjanak, ámulatba ejtsenek, ugyanakkor izgalmas tudnivalókba is beavassanak. Itt garantáltan semmi sem az, aminek látszik!”

Vendégeink „utaztatásában”, azaz szórakoztatásában és kényelmi szolgáltatásokban idén is kiemelt partnerünk a CELEBI.

„Az utazással járó örömök a reptéren kezdődnek. A Celebi Platinum Service személyre szabott szolgáltatásaival elszállnak a reptéri kötöttségek, így nyugalomban, luxus körülmények között érezheti magát már az utazás megkezdésekor.”

Az esemény médiapartnere a Turizmus Kft.

Együttműködő szakmai partnereink:

Magyar Utazási Irodák Szövetsége
Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége
Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége
Magyar Szállodaportások “Aranykulcs Egyesülete”

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!