Üzleti Blogger Corner

2019-ben indítottuk útjára az Üzleti Blogger Cornert, ahol pénteken a turizmusban meghatározó véleményt formáló influencerek számára nyújtunk bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget. Az Utazás kiállításon az ágazat szereplői a tartalmukhoz leginkább megfelelő kommunikációs partnerre lelhetnek a bloggerek körében.

A Keletiből Hongkongba

Utazások, főleg keletre – például Közép-Ázsiába, Oroszországba, Koreába, Iránba, Kínába, Bajkonurba, Egyiptomba – és sok Facebook-poszt fotóval, történelmi, kulturális leírással.
Erősség a kultúra, az építészet, a történelem, a vallások, a vonatozás és az ázsiai országok iránt érdeklődő potenciális utazók elérése. Tapasztalat 75 országból. Jó kommunikációs, előadó- és íráskészség, fotózás. Angol, német, francia felsőfokú és alapszintű orosz, olasz, spanyol nyelvtudás. Útifilmek előkészületben.

Facebook – akeletibolhongkongba: 6300+ követő (2500 budapesti; 29% 25-34 éves, 28% 35-44, 15% 45-54; 55% férfi.).

Instagram – akeletibol: 800 követő.

Zenés videóklip a Keletiből Hongkongba útról IDE kattinva.

A sárga ruhás lány

Harmincz Rita vagyok, világutazó. Öt évvel ezelőtt indultam el Ázsiába, hogy úgy utazhassak, hogy ne legyen semmim, csak időm. Négy hónapnyi folyamatos hátizsákos utazás után, átszelve Délkelet-Ázsia országait szinte észrevétlenül csöppentem Balira, egy apró halászfaluba hogy őrizzem valakinek a házát egy hónapig. Az egy hónapból aztán sokkal több lett, a Sziget azonnal magába szippantott. Bár kezdetben az időm nagy részét Balin töltöttem, ma már Indonézia szigeteit járom, hogy megismerjem ennek a sokszínű országnak a kultúráját, ősi szokásait, és az itt lakók természethez közeli életét. Erről és sok minden másról is írok a blogomban, könyveimben, vagy mutatom be a videóimban. 

Élj Határok Nélkül!

Sziasztok, Élő Bence vagyok!
A célom az, hogy minél több embert motiváljak arra, hogy ne tárgyakkal, hanem élményekkel töltsék meg az életüket. Pontosan ez az a vágyam, ami arra ösztönzött 3 évvel ezelőtt, hogy elkezdjem utazásaimat, átélt kalandjaimat, gondolataimat megosztani másokkal, mini történetek formájában a közösségi médián. Mára már több, mint 30 000-en követik “Élj Határok Nélkül!” nevű oldalamat az Instagramon. Szeretném, ha a tartalmaim nem csak minőségben tűnnének ki a képek rengetegéből, hanem a hozzáadott érzelmek, gondolatok, értékek tekintetében is.
Instagram: @eljhataroknelkul

Én & Italy

Merci vagyok, olasz irodalom és olasz-magyar interkulturális tanulmányok szakos bölcsész, olasz és magyar mint idegen nyelv szakos tanár, utazási blogger.
Imádom a világot, de a nagy szerelmem a mesés Olaszország. Lassan már 6 éve annak, hogy először Olaszországba költöztem, azóta az ország 4 különböző pontján éltem és közel 200 olasz várost látogattam meg.  Blogomon a kalandokkal teli hétköznapjaimról és a mesés csizmán folytatott barangolásaimról, alacsony költségvetésű utazásaimról írok. Posztjaimban igyekszem minél szélesebb perspektívából bemutatni a mesés Itáliát. Az ország emblematikus és rejtett kincsein túl, fontos szerepet kapnak a helyi szokások, művészetek, a sajátos ételek, a nyelv és a kulturális különbségek.

Festy In Style Blog (Robonczi Anita – Festy)

Festy nemzetközi lifestyle-, utazóblogger, socialmédia influencer.
Karrierjét térképészként kezdte, majd rövid idő után megtalálta igazi útját a blogger szakmában. 10 éve indította el a blogját a Festy In Style-t, ami 4 éve már utazós tematikájú bejegyzéseket is tartalmaz.Internetes naplóját több százezren olvassák a világ minden részéről.
Az elmúlt két évben több, mint 40 külföldi utazáson vett részt és olyan méltán népszerű szállodákkal működött együtt, mint Four Seasons – Seychelles, St. Regis – Shanghai, The Ritz-Carlton – Budapest, Corinthia – Budapest.

nagyutazas.online/Petra

Baricza Petra vagyok, 2011-ben kezdtem el írni a Nagy utazás blogot (nagyutazas.online/petra). Az oldal a Közel-Keletre, azon belül is Törökországra specializálódik, ahol én 9 évet éltem. A blog ismert az ország és az iszlám kultúra iránt érdeklődők körében. Szívesen írnék olyan termékekről és szolgáltatásokról, melyek beleillenek ebbe a profilba, és van lehetőség reklám elhelyezésére is a honlapon. Vállalok török nyelvű tolmácsolási munkákat is.
A blog látogatottsága évi 13 000 és 88 000 megtekintés között mozog. A facebook oldalamat (facebook.com/nagyutazas.online) több, mint 2000-en követik. A legkedveltebb facebook posztom 13 000 emberhez jutott el.

Spabook.net

Kassay Tamás – Spabook – az első spablogger, turisztikai fejlesztési menedzser, vendégélmény tanácsadó. Szembe megy a konvenciókkal, ugyanakkor tiszteli a tradíciókat. Minden bejegyzése kapcsolódik a vízhez, legyen az természetes élővíz, gyógyfürdő, vagy a legmodernebb, extrém medencék valamelyike. Hátizsákkal megy a sok csillagos wellness szállodákba, amiket közelebb hoz azok számára, akik még csak kacérkodnak a kipróbálásukkal. Betekintést enged olvasóinak a luxus világába és a színfalak mögé, kiemelve a valódi minőséget. Szenvedélye az utazás és a vendégélmény.
Partnerei számára vendégélmény-tanácsadással és közösségi média marketing megoldásokkal teremt értéket, mert érzi, hogy a legkisebb dolgokban rejlik a legnagyobb érték.
Büszke partnereire, akik között a családi tulajdonú, újvidéki wellness hoteltől kezdve, a világ legmagasabb medencéjét üzemeltető Ritz-Carlton Hong Kong-ig 10 ország szállásadói és gyógyfürdői találhatók meg.

SztereoTrip – az utazási podcast

A SztereoTrip Magyarország első, 2018 óta működő utazási podkasztje. Egy újszerű platform, melynek célja, hogy a világból hazahozzunk egy szeletet olyan utazók elbeszélései segítségével, akik jól ismerik más országok kultúráját és népeit, ezáltal elősegítve a kultúrák közötti megértést és elfogadást. Fontosnak tartjuk azt is, hogy hasznos tippeket, útmutatót adjunk a most útnak indulóknak és egy óra képzeletbeli utazást azoknak, akik éppen nincsenek úton.  A SztereoTrip olyan hallgatók közössége, akik jól tájékozottak a világ dolgaiban, keresik és nyitottak az újdonságokra. Szívesen beszélgetünk együttműködési lehetőségekről, keressetek minket a kiállításon, vagy az elérhetőségeinken.

Talpalatnyi történetek

2014-ben két kis hátiszákkal körbe utaztuk a Földet. Eddig összesen 5 kontinens, 51 országában jártunk és Magyarország kevésbé ismert tájait is rendszeresen fedezzük fel. Mostanra a hulladékmentes és tudatos életmód ugyanolyan hangsúlyos történeteinkben, mint az utazás. Első teljesen hulladékmentes utazásunkba 2017-ben vágtunk neki, ahol 10 nap alatt mindössze 45 gramm hulladékunk keletkezett. Fontos számunkra, hogy minél több időt töltsünk helyiekkel és megismerjük az ő világlátásukat. Ezekről a tapasztalatokról és meglátásokról írunk, tartunk előadásokat iskolákban és rendezvényeken, veszünk részt kerek asztal beszélgetéseket, fórumokon. 

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!