Vasúti utazási kedvezmény

Utazzon kedvezményesen a kiállításra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2020. február 27 – március 1. között megrendezésre kerülő Utazás kiállításra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti kedvezményes jegy megváltásakor szükséges jelezni, hogy az Utazás kiállításra utazik.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2020. február 26-án 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2020. március 2-án 24:00 óráig kell befejezni. Alkalmi menettérti menetjegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV applikáció) nem vásárolható meg!

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegyet a rendezvény helyszínén a III. fogadócsarnok előtt lévő passzáson a MÁV-START Mobilpénztárban lepecsételték.

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.

Útvonalak letöltéséért kattintson az érkezési pályaudvarra

Budapest-Keleti pályaudvar
Zugló vasútállomás
Budapest-Déli pályaudvar
Kőbánya felső
Kőbánya-Kispest vasútállomás
Budapest-Nyugati pályaudvar
Kelenföld