Díszvendégek

Belföldi díszvendég – Eger és térsége
A pavilon 308A

Ezeréves történelem, barokk környezet, finom borok, színes programok – Eger minden magyar ember szívében kitüntetett helyet foglal el. 

Magyarország kedvenc városa elismerésre méltóan sokat fejlődött az elmúlt években, lépten-nyomon vár ránk valamilyen újdonság. 

Fedezze fel ezeket a jóleső meglepetéseket, ismerje meg Eger új attrakcióit és böngésszen helyi turisztikai szolgáltatók rendkívüli ajánlatai között az Utazás kiállításon! 

A díszvendég standján a város térsége is bemutatkozik, hogy az egri vakáció még tartalmasabban telhessen.

A város és térsége standján színes programok várják a látogatókat. Minden nap lesz borkóstoltatás az Egri Borvidék boraiból, február 29-én szombaton, pedig megízlelhetők lesznek a Hatvany Serfőzde világos, barna és búza sörei. A kóstolást követően a látogatók virtuális sétára indulhatnak a városban, fotózkodhatnak az egri vitézekkel vagy részt vehetnek a város által szervezett nyereményjátékon.

Külföldi díszvendég – Olaszország
A pavilon 207C

„A magyar turisták által kedvelt országunk, Olaszország örömmel vállalja el az Utazás kiállítás külföldi díszvendégségét. Tájaink szépsége, tengerpartunk, napfényes klímánk, jellegzetes olasz konyhánk, kitűnő síelő helyeink és hegyvidéki szállodáink mellett az Utazás 2020 kiemelt témája a kulturális- és vallási turizmus országunk további értékes vonzerejét is lehetővé teszi bemutatni. A kiállításon a történelmi városainkra, műemlékeinkre és zarándokhelyeinkre is szeretnénk felhívni a látogatók figyelmét.” Terjék Máté, Enit Budapesti Képviseleti Iroda