Helyszín: A pavilon, Türkiz Konferenciaterem
Az előadásokon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
A csütörtöki és a pénteki napra külön-külön kell regisztrálni!
A szakmai programra történő regisztráció önmagában nem jogosít a rendezvényre való belépésre.
PLENÁRIS ÜLÉS
13.00 – 13.05 Szakmai konferencia megnyitó
Ganczer Gábor / vezérigazgató / HUNGEXPO
13.05 – 13.35 Trendriport - a világ turizmusa, a digitális turizmus térhódítása
Somogyi Zoltán / főtitkár-helyettes / UNWTO
13.35 – 13.55 „Budapest a Sport fővárosa 2019„ cím pályázása
Bán Teodóra / ügyvezető / Budapest Fesztivál és Turisztikai Központ
13.55 - 14.15 Együtt a természetben - Aktív turisztikai fejlesztések Magyarországon
Révész Máriusz / Kerékpározásért és Aktív Kikapcsolódásért Felelős Kormánybiztos / Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
14.15 – 14.35 Hévíz új dimenziói
Papp Gábor / polgármester / Hévíz
14.35 – 14.55 10 éves az online turizmus. Tanulságok és meglepetések a következő 10 évre
Szigetvári József / ügyvezető / Szallas.hu
MAGYAR DIGITÁLIS START UP-OK
14.55 – 15.15 Event Intelligence software: a hotelek bevételoptimalizáló új eszköze
Gál Péter / ügyvezető / RateMate
15.15 – 15.35 Késések, járattörlések, túlfoglalások – utasok kártalanítása már Európa-szerte
Bolyó Anikó / ügyvezető / Flight REFUND
15.35 – 15.55 Beontrips – online utazási iroda másképp
Orosz András / ügyvezető / Beontrips Kft.
15.55 – 16.15 Digitális élményt a vendégnek, új bevételi forrást a hotelnek!
Szenes Nicolette / ügyvezető / Pleasure-Cocktail
16.15 - 16.35 Elektronikus fizetések az utazási szektorban - értéket az ügyfélnek a lehető legegyszerűbben
Dr. Horváth Attila / Elektronikus fizetések üzletágvezető / BIG FISH Internet-technológiai Kft.
/ docens / Budapesti Metropolitan Egyetem
BOR ÉS GASZTRONÓMIA
16.35 – 16.55 A magyar bor- és gasztronómiai turizmus lehetőségei
Gál Zsombor / Borért Felelős Kiemelt Vezető Szakértő / Magyar Turisztikai Ügynökség
16.55 – 17.15 Balatoni Kör – kiváló összefogás a tó bor-gasztro életének összefogására
Jásdi Attila / Jásdi Pince, Csopak
17.15 – 17.35 A vidéki gasztronómia fellegvárai – SVÉT
Ruprecht László / elnök / SVÉT
SOCIAL MEDIA
10.30 – 11.00 Milyen hatékonysággal használják a turisztikai szolgáltatók a social media eszközöket?
Klausz Melinda / közösségi média szakértő
11.00 – 11.20 Bloggerek a turizmus szolgálatában
Kisgyörgy Éva / blogger, újságíró / Travellina
KÖZLEKEDÉS
11.20 – 11.40 Budapest, mint hub – Budapest Airport fejlesztések
Szarvas Gábor / közkapcsolati igazgató / Budapest Airport Zrt.
11.40 – 12.00 Vidéki repülőterek fejlesztési lehetőségei
Papp Gábor / polgármester / Hévíz
12.00 – 12.20 Fapados buszok térhódítása Európában
Arany László / regionális igazgató / FlixBus
MUNKAERŐ HELYZET A TURIZMUSBAN
12.20 – 12.40 Munkáltatói márka
Tóth-Nagy Péter / ügyvezető / HIVE Creative
12.40 – 13.00 Munkaerő piaci problémák és a szakoktatásban történő változások
Bándoli Attila / VIMOSZ
13.00 – 13.20 Fogyatékossággal élők foglalkoztatása
Csángó Dániel / tanártárs / ELTE
EGÉSZSÉGTURIZMUS
13.20 – 13.40 Egészségturizmus Magyarországon, helyzetkép és lehetőségek
Dr. Ruszinkó Ádám / elnök / Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület
13.40 – 14.00 Egészségturizmus és a hévízi tradíció
Dr. Kvarda Attila / főigazgató / Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház
Horváth-Czene Alexandra Tófürdő vezető / Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház
14.00 – 14.20 Magánszállások minőségfejlesztési programja
Lajkó Ferenc / elnök / Hévízi Szobakiadók Szövetsége
A szakmai konferenciát a Hungexpo Zrt megbízásából a Turizmus Kft. szervezi.
A programváltozás jogát fenntartjuk