• #
  • #

SZAKMAI NAP

Az esemény első napja, azaz február 21-e ismét zártkörű, csak a szakmai látogatók számára biztosítjuk a belépést.
Célunk, hogy a szakma az Utazás kiállításon értékes, hasznos turisztikai előadásokon, konferenciákon, kerekasztal beszélgetéseken vegyen részt és éljen a rendezvény networking lehetőségével.
Csütörtökön a Turizmus Kft.-vel közös szervezésben a kiállítás díszvendégei mutatkoznak be az érdeklődőknek. Algéria, Bács-Kiskun megye és Kecskemét, a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram, mint a kulturális díszvendég ad információt a turisztikai vonzerejéről, a fejlesztéseikről. Az érdeklődők ezen kívül megtudhatják még, hogy milyen turisztikai erővel bír a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 cím.
Másnap délelőtt fókuszba a sportturizmus kerül előadások és kerekasztal beszélgetések keretében.
A rendezvény egyik csúcspontja, a turisztikai tanulmányaikat folytató diákok szempontjából mindenképpen, a pénteki Diák Szakmai Nap. Ekkor zárul le a hallgatók egész féléves tanulmányi versenye. Szakmai zsűri előtt prezentálják a projektgazda cégek - Bács-Kiskun megye és Kecskemét, Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, Neckermann Utazási Iroda és a Hungexpo Zrt. – témáit. A nap folyamán több egyetem hallgatóit várjuk, hogy a társaiknak drukkoljanak, közönségszavazáson részt vegyenek.

2019. február 21-én a Hungexpo Utazás kiállítása ad helyet a KKVHÁZ Turisztikai Csúcstalálkozójának. A rendezvény egy érdekegyeztető esemény, ahol a kormányzat, az ágazat legmarkánsabb érdekvédelmi szervezetei, képző intézmények és vállalkozások kapnak helyet.