Nyereményjáték

Az Utazás kiállítás nyereményjátékai mindig nagy népszerűségnek örvendenek. A kiállítás célja, hogy élményekkel gazdag programokat kínáljon, és egy szerencsés nyertesnek nem csak a kiállításon, de egy nagyértékű utazáson is kalandokban lehet része.

A kiállítás kiemelt témája 2016-ban az olimpia és a karnevál.
Így hova máshova repítenénk el a nyertesünket mint Rio de Janeiro-ba, a 2016-os olimpiai játékok fogadó városába.

A nyertes felfedezheti Rio de Janeiro-t, belekóstolhat a brazil hangulatba, bebarangolhatja Salvador de Bahia történelmi városrészeit, feltöltődhet az Iguazú-vízesésnél!
A nyeremény tartalma:

  • 3 éj a Windsor Leme Hotelben Rio De Janeiróban, mely a híres Copacabana és a Leme strand közelében fekszik Brazília kulturális fővárosában
  • 3 éj az 5 csillagos Hotel Stella Marisban mely a Stella Maris stranddal szemben helyezkedik el, ahol félnapos buszos városnézés várja a portugál gyarmati építészetéről híres városban
  • 3 éj a Hotel Viale Cataratasban az Iguazó- vízesésnél, ahol 275 vízesésben 80 méter magasból hull alá a víz!

Mindhárom, turisztikai látványosságokat és felejthetetlen programokat ígérő helyszínen gondoskodunk a két vagy nászágyas szobáról és reggeliről, valamint a nyeremény részét képezi a ki- és visszautazásra szóló repülőjegy Rio de Janeiro-ba és a reptéri transzfer.

A nyereményjáték szerencsés nyertese: Oppelt József

A játékban csak a kiállításra látogatók és belépőjegyet vásárlók vehetnek részt.
A játékszabályzat innen letölthető.

A játék szponzorai:

     

A játék a riói HAVAS Creative Tour támogatásával és szervezésében történik, akinek magyarországi Marketing Képviselete az AVIATION Bt.


 

Az Utazás 2015. évi nyereményjátékának nyertese, Czigány József és párja Mauritius-szigetére utazhatott el egy hétre a HUNGEXPO jóvoltából. Íme az élménybeszámoló:

„Azon szerencsés pár vagyunk, akik megnyerték az UTAZÁS kiállítás fődíját: egy egy hetes mauritiusi álomutazást.
Valóban sokszor éreztük, hogy álmodunk, csípjenek meg.  Gyönyörű a természet, a pálmaligetek, az Indiai-óceán, a vízesések. Nem mindennapi látvány az óriás teknősök és a majmok emberközeli jelenléte. Barátságosak az emberek, mindenki beszél angolul és franciául. Nagyon finom a kreol konyha.
Köszönjük a HUNGEXPO-nak a külön élményt jelentő Emirates gépekre szóló jegyeket, a szervezést és a finanszírozást.
Életre szóló élményben volt részünk. Ajánljuk mindenkinek, hogy látogasson ki a jövő évi Utazás kiállításra és játszanak, mert hasonló élmények várhatnak a szerencsés nyertesre.”

Czigány József /a szerencsés nyertes/
2015. május 28.