• #
  • #

Outdoor Sziget - Kiállítóknak

„Aktív hétvége van” szlogennel indul 2019-ben az Utazás kiállítás. Egyedi, hosszú hétvégét tervezünk, ahol az élmények szerzését, a személyes kapcsolatok kialakítását és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatását tűztük ki célul a lehető legtöbb külföldi úti cél, belföldi régió és az utazáshoz kötődő szolgáltató cég bemutatkozásával. Úgy gondoljuk, az Utazás 2019 modern, fiatalos, trendi, élményközpontú lesz, közben utazási információkban gazdag és hiteles szakértőkkel áll a látogatók rendelkezésére.

Az aktív turizmushoz szorosan kapcsolódik a kerékpározás, melyet Outdoor Szigeten népszerűsítünk. Itt szeretnénk a bringázást mint egy közlekedési eszközt és mint a szabadidő eltöltésének egyik formáját bemutatni.

CSATLAKOZZON HOZZÁNK!

35 000 látogató

Utazás 2018 kiállításon a látogatók 40%-a az X és 47% az Y generáció tagja. A kiállítás alapvetően családi program, azaz legtöbben családdal vagy párral érkeznek. A rendezvényt követő kutatásunk szerint a megkérdezettek 55%-a végig nézte a BringaExpot. 2019-ben a Budapest Boat Show is az Utazás kiállítással egy időben kerül megrendezésre, így a rendezvény 4 napján 2 kiállítás, az Utazás 2019 és a Budapest Boat Show, plusz kísérő eseményként a Karaván Szalon, az Afrika Expo és Vásár és a 8. Járatlan Utakon Fesztivál együttesen 35 000 látogatót, potenciális érdeklődőt ígér.

BUDAPEST BOAT SHOW

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye a Budapest Boat Show. A teljes hazai vitorlás, motoros és elektromos hajókínálat mellett betekintést nyerhet az érdeklődő az aktív és hajós turizmusba, illetve a Bejárható Magyarország programba.

OUTDOOR SZIGET

Utazás kiállításon belül Outdoor szigeten mutatkoznak be a kerékpározáshoz és a túrázáshoz szükséges kiegészítők, felszerelések. Fókuszban a városi biciklizés, de kiemelt szerepet kapnak az elektromos kerékpárok is.

PROGRAM

A felnőtteknek Eleminátor bringaversenyt szervezünk, melyen minden résztvevő tesztelheti alap, elemi kerékpáros képességeit. A fiatalabbaknak ügyességi- és közlekedési pályát építünk. Emellett arra szeretnénk buzdítani kiállítóinkat, hogy szolgáltatásaikat, termékeiket interaktívan, pozitív érzelmi viszony megteremtésével mutassák be. Biztosítsák a látogatók számára a kipróbálás lehetőségét, játékot és élményt.

Fontosnak tartjuk, hogy a közönség azt érezze, ez a 4 nap egy egyedi és egyszeri alkalom az évben!

Jelentkezzen 2019. január 25-ig és kedvezményes helydíjjal foglalhatja le kiállítói helyét.

Számítunk Önre!

 JELENTKEZEM