• #
  • #

Nyitóoldal

Véget ért a 41. Utazás kiállítás

Optimizmus és folyamatos növekedés. Ez jellemzi a nemzetközi és a hazai turizmust, és ez a két tényező határozta meg a most véget ért 41. Utazás kiállítást is. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba 23 ország  314 kiállítója hozta el újdonságait a több, mint 25 ezer látogatónak. A belföldi díszvendég Hévíz, a külföldi ezúttal Marokkó volt.

Az ország és a kelet-közép-európai régió legjelentősebb turisztikai seregszemléje, amelynek fókuszában idén az aktív kikapcsolódás állt, ezúttal is egyaránt szólt a nagyközönségnek és a turisztikai szakmának. A kiállítók – hosszú évek után – ismét két pavilont töltöttek meg, így a látogatók több mint 25 ezer négyzetméteren válogathattak az irodák, régiók és országok kínálatából. Bővebben: ITT

 

Aktív hétvége a HUNGEXPO-n!

2018-ban Utazás Kiállítás, Bringa-, Futó Expo és a 6. Járatlan Utakon Fesztivál egy időben a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban! Számos látványos és izgalmas programmal várjuk!

Március 1-jén megnyitja kapuit az Utazás Kiállítás!
A kiállítás első napja a turisztikai szakmának szól, de péntektől igazi fesztiválhangulatra lehet számítani!
Idén újra két pavilonban rendezzük meg a kiállítást. Mindkét pavilonban önálló színpad várja majd a látogatókat színes programokkal.

A D pavilon az „Itthon” nevet kapta és a név mellé egy új látványvilágot is létrehoztunk. Itt találkozhatnak belföldi díszvendégünkkel, Hévízzel és a belföldi desztinációkat ajánló kiállítók tartalmas turisztikai kínálatával. A tóváros standján iszapos kincskereső játékkal, helyi termékkóstolóval, kosztümös fotóponttal, koktélokkal és akciós szállásajánlatokkal várja az érdeklődőket. Az „Itthon” pavilon színpadán találkozhatnak többek között a Dumaszínház műsorvezetőivel, valamint Badár Sándor utazás estjét is meghallgathatják Tokiótól Bamakóig címmel, emellett megtekinthetik a Happy Dixieland Band együttes műsorát is.

A szombat délután nagyon izgalmas lesz! A népszerű Music Fm-es rádiós műsorvezető Fitti 16.30-kor a D pavilon színpadán sorsol két nyereményt: két fő részére szóló egyhetes egyiptomi utazást, valamint egy családi wellnesshétvégét Alsópáhokon.

A gasztroudvarban számos finomságot megkóstolhatnak, majd újult erővel belevethetik magukat a Hungexpo aktív hétvége programsorozatába.

Az A pavilonban találkozhatnak a külföldi desztinációkat kínáló kiállítókkal, a Járatlan utakon fesztivál előadóival és több népszerű utazó bloggerel. A  Dumaszínház műsorvezetői ezen a színpadon is fellépnek. A fesztivál ideje alatt pénteken Badár Sándorral, szombaton Kovács András Péterrel, vasárnap pedig Aranyosi Péterrel és Badár Sándorral találkozhatnak az Utazás Kiállításon!


Szeretne egy színes eseményt a családja részére? Jöjjenek és élvezzék a különböző országok adta programokat! A gyereksarok játékai között a forgatagban megpihenhetnek, az összegyűjtött információkat átnézhetik.

Szeretne minőségi, hasznos szakmai előadásokon részt venni, gyakorlati tanácsokat, ötleteket gyűjteni, turizmusban kapcsolatot építeni? Várjuk csütörtökön a kimondottan turisztikai szakembereknek szervezett napon!

Jöjjön el és töltse velünk március első hétvégéjét!