• #
  • #

Nyitóoldal

SAVE THE DATE!
UTAZÁS 2019
2019. február 21-24.

ALAKÍTSUK EGYÜTT A JÖVŐ UTAZÁS KIÁLLÍTÁSÁT!

Október 15-vel lejárt a kedvezményes előjelentkezési időszak a 2019-es Utazás kiállításra. Köszönjük a jelentkezéseket, a kreatív megjelenési ötleteket!

Már közel 4 000 nm terület foglalt!

Szép számmal regisztráltak utazási irodák, belföldi térségek és külföldi turisztikai szolgáltatók. A külföldi díszvendég, Algéria mellett csak néhányat kiemelve 2019-ben jelen lesz India, Kuba, Marokkó, Kína, Málta, Egyiptom, Vietnam, Olaszország, Indonézia, továbbá számos egyéni külföldi kiállító is bejelentkezett már.

A Karaván Szalon bővebb kínálattal, jelenleg 30 karavánnal vonul fel.

2019-ben Európa Sportfővárosa Budapest lesz. Az Utazás kiállításon is az elnevezéshez kapcsolódóan számos program, látvány és információ várja majd a látogatókat.

A KIÁLLÍTÁS 4 NAPJA EGYEDI ÉS EGYSZERI ALKALOM AZ ÉVBEN, TARTSON VELÜNK!

LEGYEN ÖN IS AKTÍV RÉSZESE AZ ESEMÉNYNEK!


PROGRAMOK 2019

Magyarország első számú turisztikai vására a 42 éve megrendezésre kerülő Utazás kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

2019. február 21. és 24. között megrendezésre kerülő Utazás kiállítás középpontjába az élmények szerzését, a személyes kapcsolatok kialakítását és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatását tettük. „Aktív hétvége van.” szlogen értelmében egyedi, hosszú hétvégét szervezünk a lehető legtöbb külföldi úti cél, belföldi turisztikai térség, utazáshoz kötődő szolgáltató cég bemutatkozásával. A rendezvényen, egy helyen és időben közvetlen kap az érdeklődő információt desztinációkról, nyaralóhelyekről, szálláshelyekről és felmerülő kérdéseire azonnal utazási szakértők válaszolnak. Az egész környezet utazásra inspirál, melyhez szórakoztató programok is társulnak.

A kiállítás első napja szakmai nap, melyen fórumot biztosítunk nemzetközi és hazai B2B tárgyalásoknak, turisztikai témájú előadásoknak, workshopoknak. 2019 kiemelt témája a sportturizmus lesz. Második napon, azaz pénteken a turisztikai tanulmányokat folytató diákokat várjuk a Diák Szakmai Nap keretében megrendezésre kerülő versennyel és programokkal.

Az Utazás 2019 fő témája a sportturizmus lesz, melyet a szakmai napon a résztvevők különböző nézőpontból vizsgálják meg előadások és workshopok keretében. A hétvégén a látogatókat izgalmas sportbemutatókkal és –eseményekkel, a Járatlan Utakon Fesztiválon érdekesebbnél érdekesebb úti beszámolókkal várjuk. A kiállításon lehetőség lesz utazás témában híres bloggerekkel is találkozni, velük beszélgetni, eszmét cserélni. A gyerekek szórakoztatására Gyereksarkot építünk, ahol a 4-9 éves korosztály számára tervezünk programokat.

Tekintse át a programokat a PROGRAM menüpont alatt!
Tartson velünk és legyen egy aktív hétvégéje!

 


BESZÁMOLÓ
UTAZÁS KIÁLLÍTÁS 2018

Optimizmus és folyamatos növekedés. Ez jellemzi a nemzetközi és a hazai turizmust, és ez a két tényező határozta meg a most véget ért 41. Utazás kiállítást is. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba 23 ország  314 kiállítója hozta el újdonságait a több, mint 25 ezer látogatónak. A belföldi díszvendég Hévíz, a külföldi ezúttal Marokkó volt.

Az ország és a kelet-közép-európai régió legjelentősebb turisztikai seregszemléje, amelynek fókuszában idén az aktív kikapcsolódás állt, ezúttal is egyaránt szólt a nagyközönségnek és a turisztikai szakmának. A kiállítók – hosszú évek után – ismét két pavilont töltöttek meg, így a látogatók több mint 25 ezer négyzetméteren válogathattak az irodák, régiók és országok kínálatából. Bővebben: ITT

 

Találkozzunk jövőre ismét az Utazás kiállításon!