• #
  • #

Nyitólap

Véget ért a 41. Utazás kiállítás

Optimizmus és folyamatos növekedés. Ez jellemzi a nemzetközi és a hazai turizmust, és ez a két tényező határozta meg a most véget ért 41. Utazás kiállítást is. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba 23 ország 280 kiállítója hozta el újdonságait. A belföldi díszvendég Hévíz, a külföldi ezúttal Marokkó volt.

Az ország és a kelet-közép-európai régió legjelentősebb turisztikai seregszemléje, amelynek fókuszában idén az aktív kikapcsolódás állt, ezúttal is egyaránt szólt a nagyközönségnek és a turisztikai szakmának. A kiállítók – hosszú évek után – ismét két pavilont töltöttek meg, így a látogatók több mint 25 ezer négyzetméteren válogathattak az irodák, régiók és országok kínálatából. Bővebben: ITT


Tisztelt Leendő Kiállítónk!

Tartson velünk az Utazás kiállítás megújulásában! Az esemény újragondolásakor nagy figyelmet fordítottunk a kiállítók szakmai programjára. Egyetlen célt követtünk: hasznos, minőségi előadásokat, gyakorlati szakmai tanácsokat, ötleteket adhassunk a szakmai közönségnek.

Utazás 2018 kiállítás első napja kizárólag a turisztikai szakembereknek szól. A digitális turizmus köré építjük fel a témákat, mely lehetőséget biztosít magyar digitális start up-ok bemutatkozására, turizmusban social média eszközök eddigi tapasztalatainak az összegzésére. De külön foglalkozunk a turizmusban lévő munkaerő helyzettel is.

Pénteken várjuk a szakirányú képzésben résztvevő diákokat. Idén első alkalommal erre a napra egy Diák Szakmai Projektet hoztunk létre, melyben a Metropolitan Egyetem az együttműködő partnerünk. A hallgatók féléven keresztül különböző turisztikai témákat dolgoznak ki, melynek bemutatására az Utazás 2018 kiállításon nyílik lehetőségük szakmai körben. Ez a rendezvény nagyszerű fórum és egyben megmérettetés lesz, melyen a jövőbeli munkavállalót a munkáltatókkal összekötjük. Erre szolgál a pénteki napra szervezett Állásbörze is.

Az Utazás 2018 kiállítás változatlanul tavasz elején, azaz 2018. március 1-4. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban kerül megrendezésre.

Bővebb információt ITT talál.

Számítunk Önre!