• #
  • #

Diák Szakmai Nap

Időpont: 2019. 02. 22. 13.00 - 18.00

Péntek délután Balla-Seethaler Tamás karriertanácsadással várja az érdeklődő fiatalokat. Közben Cewe portréfotózással segíti a pályakezdő fiatalokat.

Pénteki nap egyik csúcspontja, a turisztikai tanulmányaikat folytató diákok szempontjából mindenképpen, a Diák Szakmai Nap Versenye. Ekkor zárul le a hallgatók egész féléves tanulmányi projektje. A tanulók szakmai zsűri előtt prezentálják a projektgazda cégek - Bács-Kiskun megye és Kecskemét, Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, Neckermann Utazási Iroda és a Hungexpo Zrt. – témáit. A nap folyamán több egyetem hallgatóit várjuk, hogy a társaiknak drukkoljanak, és részt vegyenek a közönségszavazáson.

A megérdemelt munkáért értékes díjakat osztunk ki a résztvevő csapatok között.

  • Szakmai zsűri fődíja a nyertes projekt bemutatása a Turizmus magazinban.
  • A belföldi díszvendég, Bács-Kiskun megye és Kecskemét 5 fő részére 2019. július 18-20. között megrendezésre kerülő KunfehérTone zenei fesztiválra biztosít belépést és Európa legnagyobb pincefalván, a több mint 1 000 pincével rendelkező Hajóson 1 éjszaka szállást a hajósi zarándokházban.
  • HUNGEXPO Zrt. 5 db éves belépőjegyet,
  • a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ 5 db 48 órás Budapest Card vouchert ad át a diákoknak. 

BALLA-SEETHALER TAMÁS
Étterem- és ételkritikus, közgazdász és jó pár országos kampány marketing vezetője. Cikkeivel és riportjaival számos szakmai médiumban találkozhattál (Vendéglátás magazin, Bors, Kisalföld, Délmagyar, Flyerz). Több étterem piaci bevezetésénél segédkezett marketingben, de a már bejáratott vendéglátóhelyek is segítségét vehetik a továbblépésben.

A SEETHALER projektjeinek vezetője, az Ügyfelek kapcsolattartója és marketing tanácsadója. 2006 óta dolgozik a vendéglátásban, először party service cégeknél (Gála Partyservice) majd éttermekben és teázóban volt üzletvezető. 2010 óta a SEETHALER-ben, saját cégében dolgozik tanácsadóként. Kívülről-belülről ismeri a vendéglátást, a beszerzéstől kezdve az ételek előállításán keresztül a folyamatok optimalizálásáig.