• #
  • #

Blogger Corner

Blogger Corner a hétvégén! Az Utazás kiállítás találkozóhelyet teremt híres véleményvezérek és rajongóik számára, többek között beszélgethetsz alomutazo.hu, backpacker.hu, balazsutazik.hu, femaleyeti.hu, free4travel.hu, ketcicakonyhaja.blog.humaganyosbolyongo.huspabook.net, talpalatnyitortenetek.hu, toszkanamania.huutazgatok.hu bloggererekkel.

Blogger hírek

Free4Travel.hu
Kíváncsi vagy arra, hogyan lehet 3 gyerekkel egyedülálló anyaként körbeutazni a világot? Érdekelnek az egzotikus helyek, szívesen megkérdeznéd hogyan lehet spórolni az utazások közben? Elindulnál a világba, de valami visszatart? Gyere, beszélgessünk egy jót, vagy nézd meg valamelyik prezentációmat!

Berecz Andi vagyok, a Free4Travel blog szerzője, több, mint 80 országban jártam, 6 kontinensen, 3 gyerekkel. Azt vallom, hogy a tárgyakat megunjuk, az élmények pedig örökre megmaradnak, azt soha, senki nem tudja elvenni tőlünk. Az utazás a legjobb tanítómester, engedd el a félelmeidet és merj nagyot álmodni:)! 

Maganyosbolyongo.hu

Bár az elmúlt 30 évben 111 országot jártam be, mint hátizsákos utazó, de az utazási függőségem nemhogy javult, inkább romlott az évek alatt. Első kenyai utamon szerettem bele Afrikába, amire semmiféle racionális magyarázatot nem tudok adni, mégis határtalan boldogsággal tölt el a vörös föld, az emberek, a káprázatos táj, és az állatok látványa. Gyakran tartok előadásokat, szerepelek rádió műsorokban elsősorban afrikai utazásaimmal (eddig 25 országba jutottam el), illetve gyógyszerész végzettségem kapcsán az egészségügyi felkészüléssel kapcsolatos témákban. Több mint 10 éve írom naplószerűen az utazós blogomat: https://maganyosbolyongo.blog.hu/

@ Nagy Utazás  & Artcore Café
Szia! Engem Petrának hívnak. 9 évet éltem Törökország fővárosában, Ankarában, ahol többek között dolgoztam menekültekkel és diplomatákkal, átéltem egy házasságkötést, egy válást és egy katonai puccskísérletet. Két macskával, sok élménnyel és egy mosollyal az arcomon költöztem haza másfél évvel ezelőtt.

Baricza Petra

Spabook.net
Kassay Tamás - Spabook - hátizsákos wellness világjáró, első spablogger. Szeretem a kalandokat, ezért hátizsákkal járom a nagyvilágot. Szenvedélyem a fürdőzés, történjen az természetes élövízben, vagy a legmodernebb, extrém medencék valamelyikében. A tengernyi víz mellett szomjazom a tudásra, és mindazt, amit az utam során tanulok, szeretem megosztani. Utazó lelkű olvasóim számára szívesen segítek utazási kérdésekben, útvonaltervezésben, szállásfoglalásban. Fürdőzést szerető követőimmel pedig személyesen is találkozunk a Spabook Fürdőtúrákon.

Kedvenc térségem Délkelet-Ázsia, életreszóló élményekkel gazdagodtam Grúziában, ébredtem egy 16 házból álló faluban a Kaukázus magas hegyei között Azerbajdzsánban, aludtam Shinkansen vonaton Japánban, fürödtem forró vizes forrásban Ausztráliában és úsztam a világ legmagasabb medencéjében Hong Kongban. Szívesen mozgok Európában is, különösen ha Olaszország az úticél, de a távoli helyek mellett itthon is szívesen járok vidéki városokba. Örömmel osztom meg ezeket az élményeimet a Spabook-on képek, videók és írások formájában.

Talpalatnyitortenetek.hu
Pár évvel ezelőtt, friss házasként vágtunk neki először, két kis hátizsákkal a nagyvilágnak. A világban szerzett tapasztalataink nem csak nyitottabbá, elfogadóbbá tettek minket, hanem gyökeresen megváltoztatták életmódunkat. Mostanra a hulladékmentes és tudatos életmód ugyanolyan hangsúlyos történeteinkben, mint az utazás. Első teljesen hulladékmentes utazásunkba 2017-ben vágtunk neki, ahol 10 nap alatt mindössze 45 gramm hulladékunk keletkezett. Fontos számunkra, hogy minél több időt töltsünk helyiekkel és megismerjük az ő világlátásukat. Ezekről a tapasztalatokról és meglátásokról beszélgethettek velünk. Szívesen adunk tippeket, tanácsokat és az asztalunknál megnézhetitek milyen alternatívákkal készülünk és milyen eszközöket viszünk magunkkal, hogy utazás közben is a lehető legkevesebb hulladékot termeljük.

Itt ismerhetsz meg minket:
Honlap: https://talpalatnyitortenetek.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/Talpalatnyitortenetek.hu/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4IaPnfqVRr5YR_0SgymN_w/
Instagram: https://www.instagram.com/talpalatnyitortenetek/

Utazgatok.hu
Utazó, utazó blogger, az utazgatok.hu oldal szerzője és alapítója. A 2018-as Cosmopolitan Traver blogger of the year díj-nyertese. Dokumentfumfilm készítő, SztereoTrip utazási podcast műsorvezető, az utleirasok.hu oldal készítője, a magyar utazó bloggerek szövetségének tagja. Több rádió és TV visszajáró vendége, előadója.