• #
 • #

Blogger Corner - A pavilon Flixbus Meeting Point

Csütörtök és pénteken újdonságként létrehozunk egy Blogger Cornert, ahol hazai véleményvezérekkel lehet találkozni, megismerni őket, szolgáltatásaikat. Találjon rá az Ön tartalmához leginkább illő bloggerre, lehetséges nagykövetre!

Résztvevő bloggerek: azorieden.hubackpacker.hu, balazsutazik.hu, femaleyeti.hu, free4travel.hu, kalandlista.eumixtreme.hu, spabook.net, talpalatnyitortenetek.hu, utazgatok.huvandorboy.com.

Kikkel mikor találkozhatsz?

Február 21., csütörtök 13.00 - 16.00

 • Balázs utazik - Gyémánt Balázs
 • Female Yeti - Aka Zsuzsi 
 • Spabook - Kassay Tamás
 • Mixtreme - Baráth Levi
 • Kalandlista - Dézma Timi
 • Azori Éden - Perlaki Rita
 • Vándorboy - Csonka Gábor

Február 22., péntek 11.00 - 13.00

 • Utazgatok.hu - Mátai András
 • Free4travel - Berecz Andrea
 • Vándorboy - Csonka Gábor
 • Talpalatnyi történetek - Kocsis Dóra és Németh Edvárd
 • Female Yeti - Aka Zsuzsi 
 • Kalandlista - Dézma Timi
 • Backpacker Bori - Vígh Bori
 • Balázs utazik - Gyémánt Balázs

Blogger hírek

azorieden.hu
február 21., csütörtök 13.00 - 16.00
Az első utazásom az Azori-szigetekre annyira elvarázsolt, hogy néhány nap után eldöntöttem odaköltözöm. Mivel elég kevés anyagot, blogot, könyvet találtam a szigetekről, ezért elhatároztam, hogy indítok egy blogot Azori Éden néven, ahol próbálok minél több hasznos információt összegyűjteni és így segíteni az odautazókat. A bloggal a célom, hogy minél többen kedvet kapjanak egy azori-szigeteki kiránduláshoz és hogy a cikkeimmel segítsem, életük egyik legjobb utazását. Gyertek és beszélgessünk az Azori-szigetekről az Utazás kiállításon.
További Azori inspirációkért látogassátok meg a www.azorieden.com blogot, az Azori Éden facebook oldalt vagy az Edenazores instagram oldalt. 

backpacker.hu
február 22., péntek 11.00 - 13.00

Backpacker Bori sokoldalú szabadúszó. Miután otthagyta fix irodai munkáját, útra kelt, és 8 éve a bakancslistája szerint éli életét. Travelblogger, digitális nomád, social media manager és tavaly megjelent első könyve is. Folyamatosan új inspirációk által vezérelve járja a világot. Most éppen itthon van, készen arra, hogy motiválja a körülötte állókat, megossza tapasztalatait és megvalósítsa terveit. Személyesen is találkozhattok vele a 2019-es Utazás kiállításon!

balazsutazik.hu
február 21., csütörtök 13.00 - 16.00
február 22., péntek 11.00 - 13.00

Gyémánt Balázs vagyok, hivatásos világutazó, blogger, idegenvezető.

A blogról:

 • Utazási élmények őszintén
 • Praktikus tanácsok
 • Inspiráló helyek
 • Extrém kalandok
 • Tippek és ajánlók

Együttműködési lehetőségek:

 • Turisztikai promóció
 • Desztináció marketing
 • Hotelszoba, tengerjáró hajó bemutató
 • Szaktanácsadás, ötletelés
 • Blog – fotó – videó (légi felvételek)

Együttműködő partnerek: szállodák, közlekedési vállalatok, desztináció-menedzsment és turisztikai szervezetek, utazási irodák. pl: Starwood Preferred Group, Budapest Airport, Air China, Német turisztikai hivatal, Atout France, Tensi Holiday, OTP Travel, Ryanair, Suzuki, Samsung
Blog: www.balazsutazik.hu
Facebook: www.facebook.com/Balazsutazik
YouTube: www.youtube.com/Balazsutazik
Intagram: www.instagram.com/gybala

Free4Travel.hu
február 22., péntek 11.00 - 13.00

Berecz Andi vagyok, a Free4Travel blog szerzője, több, mint 80 országban jártam, 6 kontinensen, 3 gyerekkel. Sokszor utaznak velünk barátaink, így idegenvezetői tudásomat is kamatoztathatom útközben. Azt vallom, hogy a tárgyakat megunjuk, az élmények pedig örökre megmaradnak, azt soha, senki nem tudja elvenni tőlünk és 41 évesen most már elmondhatom azt is, hogy egy-egy utazás kiváló tanítómester is, segít kilépni mindenféle komfortzónából, önismeretre, elfogadásra, problémamegoldásra, gyors döntéshozatalra, kapcsolatépítésre, kommunikációra és még sok minden másra tanít. Küldetésemnek tartom azt, hogy saját példámon keresztül bátorítsak mindenkit arra, hogy merje megvalósítani az álmait és felejtse el a kifogásokat.

kalandlista.eu
február 21., csütörtök 13.00 - 16.00
február 22., péntek 11.00 - 13.00

Dézma Timi vagyok, a #kalandlista blog megálmodója, szerzője. Lassan tizöt éves utazás- és rendezvényszervezői tapasztalattal írom a blogot európai utazásainkról, így szlogenje is találóan az “Utazzuk be együtt Európát!” Lehet egynapos kiruccanás, egy hosszú hétvége vagy hosszabb körutazás, minden belefér. Igyekszünk hasznos, praktikus dolgokat megosztani, ajánlásokat és titkos recepteket adni bejegyzéseinkben. Párom a blog profi fotósa és videósa, együtt fedezzük fel a szebbnél szebb helyeket Európában. 2019. januárjában létrehoztuk a #kalandlista_Inspirációk online utazós sorozatot, amelyben hónapról hónapra utazó bloggerekkel, világjárókkal beszélgetünk mindenről, ami utazás. A mi bakancslistánkon Európa szerepel, az Öreg kontinens minden szegletére kíváncsiak vagyunk, hisz annyi csodát rejt magában!
Blog: https://kalandlista.eu
Facebook: https://facebook.com/kalandlista
Instagram: https://instagram.com/kalandlista
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC7cFlSFDvsMXHkut1urFGzw?view_as=subscriber

mixtreme.hu
február 21., csütörtök 13.00 - 16.00
Baráth Mix Levente vagyok, 30 évesen gondoltam egy nagyot és úgy döntöttem az addigi vendéglátós pályámat elhagyva az utazásnak szentelem az életem. Az eszköz ehhez a fotózás és a filmezés, manapság már főállású filmes és túravezető vagyok, s mindezt egy digitális nomád életforma felépítésével igyekszem hosszú távon is fenntarthatóvá tenni. Leginkább európában, valamint Thaiföldön és Malajziában mozgok otthon, de a jövőben az Amerikai kontinens is céljaim között szerepel.

Spabook.net
február 21., csütörtök 13.00 - 16.00
Kassay Tamás - Spabook - az első spablogger, vendégélmény tanácsadó. Szembe megyek a konvenciókkal, ugyanakkor tisztelem a tradíciókat. Minden bejegyzésem kapcsolódik a vízhez, legyen az természetes élővíz, gyógyfürdő, vagy a legmodernebb, extrém medencék valamelyike. Hátizsákkal járok a sok csillagos wellness szállodákba, amiket közelebb hozok azok számára, akik még csak kacérkodnak a kipróbálásukkal. Betekintést engedek olvasóimnak a luxus világába és a színfalak mögé, kiemelve a valódi minőséget. Szenvedélyem az utazás és a vendégélmény. Vendéglátóim számára vendégélmény-tanácsadással segítek, mert érzem, hogy a legkisebb dolgokban rejlik a legnagyobb érték.
Büszke vagyok partnereimre, akik között a családi tulajdonú, újvidéki wellness hoteltől kezdve, a világ legmagasabb medencéjét üzemeltető Ritz-Carlton Hong Kong-ig 10 ország szállásadói és gyógyfürdői találhatók meg az InterContinental Hotels Group, The Leading Hotels of the World, MAADS, BGYH Zrt portfóliójából. Desztináció marketing projektekben is örömmel veszek részt, ahogy tettem a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft-vel együttműködésben.
Honlap: www.spabook.net
Facebook: www.facebook.com/spabook
Intagram: www.instagram.com/spabook
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/spabook/

Talpalatnyitortenetek - Kocsis Dóra és Németh Edvárd
február 22., péntek 11.00 - 13.00

2014-ben két kis hátiszákkal körbe utaztuk a Földet. Eddig összesen 5 kontinens, 50 országban jártunk és Magyarország kevésbé ismert tájait is rendszeresen fedezzük fel. Mostanra a hulladékmentes és tudatos életmód ugyanolyan hangsúlyos történeteinkben, mint az utazás. Első teljesen hulladékmentes utazásunkba 2017-ben vágtunk neki, ahol 10 nap alatt mindössze 45 gramm hulladékunk keletkezett. Fontos számunkra, hogy minél több időt töltsünk helyiekkel és megismerjük az ő világlátásukat. Ezekről a tapasztalatokról és meglátásokról írunk, tartunk előadásokat iskolákban és rendezvényeken, veszünk részt kerek asztal beszélgetéseket, fórumokon.
Csatornáink:
Honlap: talpalatnyitortenetek.hu
Facebook: www.facebook.com/Talpalatnyitortenetek.hu
YouTube: www.youtube.com/channel/UC4IaPnfqVRr5YR_0SgymN_w
Instagram: www.instagram.com/talpalatnyitortenetek

Utazgatok.hu
február 22., péntek 11.00 - 13.00

Mátai András - utazó, utazó blogger, az utazgatok.hu oldal szerzője és alapítója.
A 2018-as Cosmopolitan Traver blogger of the year díj-nyertese. Dokumentfumfilm készítő, SztereoTrip utazási podcast műsorvezető, az utleirasok.hu oldal készítője, a magyar utazó bloggerek szövetségének tagja.
Több rádió és TV visszajáró vendége, előadója.
Csatornák:
Blog: https://utazgatok.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/utazgatok.hu/
Innstagram: http://instagram.com/utazgatok.hu/ 

Indonézia 4 arca dokumentfumfilm promo: https://youtu.be/Xc84Ej-Nr_g
Útleirások: https://utleirasok.hu/

SztereoTrip podcast:
https://sztereotrip.simplecast.fm/
https://www.facebook.com/sztereotrip/
http://instagram.com/sztereotrip
https://itunes.apple.com/hu/podcast/sztereotrip/id1434546761

Média megjelenések: Rádió1 - Balázsék, RTL Klub - Fókusz plusz, Ozone TV, Class FM - Morning Show, M2 Petőfi TV, Rock Rádió, Karc FM, Klubrádió, Petőfi Rádió, Pannon Presztizs, Bors, stb...

Vandorboy.com
február 21., csütörtök 13.00 - 16.00
február 22., péntek 11.00 - 13.00

Csonka Gábor Vándorboy vagyok utazó blogger. Klasszikus hátizsákos világcsavargó voltam / vagyok.  Blogomban megosztottam 13 éves stoppos, utazós, low budzset barangolásom során felgyülemlett élményeimet, tapasztalataimat.
Kicsit extrém, kicsit különleges ember vagyok, s érdekes és aktív életem során sokfelé jártam, sok mindenbe belefogtam. Dolgoztam és éltem külföldön is, rádióztam, újságíróskodtam, önkéntes voltam sok országban s még több szervezetnél, végül a szabadúszó munkák után ma már a hobbimból élek, és már 33 országba voltam túravezető.
Amire a legbüszkébb vagyok, hogy létrehoztam és már 8. alkalommal szervezem a Járatlan utakon fesztivált www.jaratlanutakon.hu  ahol ismert bloggerek, extrém utazók oszthatják meg élményeiket a közönséggel, ezáltal  a világ felfedezésére inspirálva őket.  Ezért is lett a mottóm, az Alternatív világjárás, alternatív világlátás, mert ezt képviselem magam is, ezt a szemléletet szeretném meghonosítani.
Facebook oldalam: www.facebook.com/vandorboy