• #
  • #

Blogger Corner

Csütörtök és pénteken újdonságként létrehozunk egy Blogger Cornert, ahol hazai véleményvezérekkel lehet találkozni, megismerni őket, szolgáltatásaikat. Találjon rá az Ön tartalmához leginkább illő bloggerre, lehetséges nagykövetre!

Résztvevő bloggerek: alomutazo.hu, backpacker.hu, balazsutazik.hu, femaleyeti.hu, free4travel.hu, ketcicakonyhaja.blog.hu, mixtreme.hu, spabook.net, talpalatnyitortenetek.hu, toszkanamania.hu, travellina.hu, utazgatok.hu.

Blogger hírek

Free4Travel.hu
Berecz Andi vagyok, a Free4Travel blog szerzője, több, mint 80 országban jártam, 6 kontinensen, 3 gyerekkel. Sokszor utaznak velünk barátaink, így idegenvezetői tudásomat is kamatoztathatom útközben. Azt vallom, hogy a tárgyakat megunjuk, az élmények pedig örökre megmaradnak, azt soha, senki nem tudja elvenni tőlünk és 41 évesen most már elmondhatom azt is, hogy egy-egy utazás kiváló tanítómester is, segít kilépni mindenféle komfortzónából, önismeretre, elfogadásra, problémamegoldásra, gyors döntéshozatalra, kapcsolatépítésre, kommunikációra és még sok minden másra tanít. Küldetésemnek tartom azt, hogy saját példámon keresztül bátorítsak mindenkit arra, hogy merje megvalósítani az álmait és felejtse el a kifogásokat.

Spabook.net
Kassay Tamás - Spabook - az első spablogger. Szembe megy a konvenciókkal, ugyanakkor tiszteli a tradíciókat. Minden bejegyzése kapcsolódik a vízhez, legyen az természetes élővíz, gyógyfürdő, vagy a legmodernebb, extrém medencék valamelyike. Hátizsákkal megy a sok csillagos wellness szállodákba, amiket közelebb hoz azok számára, akik még csak kacérkodnak a kipróbálásukkal. Betekintést enged olvasóinak a luxus világába és a színfalak mögé, kiemelve a valódi minőséget. Szenvedélye az utazás és a vendégélmény. Vendéglátói számára vendégélmény-tanácsadással segít, mert érzi, hogy a legkisebb dolgokban rejlik a legnagyobb érték.

Büszke partnereire, akik között a családi tulajdonú, újvidéki wellness hoteltől kezdve, a világ legmagasabb medencéjét üzemeltető Ritz-Carlton Hong Kong-ig 10 ország szállásadói és gyógyfürdői találhatók meg.

Talpalatnyitortenetek.hu
2014-ben két kis hátiszákkal körbe utaztuk a Földet. Eddig összesen 5 kontinens, 50 országban jártunk és Magyarország kevésbé ismert tájait is rendszeresen fedezzük fel. Mostanra a hulladékmentes és tudatos életmód ugyanolyan hangsúlyos történeteinkben, mint az utazás. Első teljesen hulladékmentes utazásunkba 2017-ben vágtunk neki, ahol 10 nap alatt mindössze 45 gramm hulladékunk keletkezett. Fontos számunkra, hogy minél több időt töltsünk helyiekkel és megismerjük az ő világlátásukat. Ezekről a tapasztalatokról és meglátásokról írunk, tartunk előadásokat iskolákban és rendezvényeken, veszünk részt kerek asztal beszélgetéseket, fórumokon.

Csatornáink:
Honlap: https://talpalatnyitortenetek.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/Talpalatnyitortenetek.hu/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4IaPnfqVRr5YR_0SgymN_w/
Instagram: https://www.instagram.com/talpalatnyitortenetek/

Utazgatok.hu
Utazó, utazó blogger, az utazgatok.hu oldal szerzője és alapítója. A 2018-as Cosmopolitan Traver blogger of the year díj-nyertese. Dokumentfumfilm készítő, SztereoTrip utazási podcast műsorvezető, az utleirasok.hu oldal készítője, a magyar utazó bloggerek szövetségének tagja. Több rádió és TV visszajáró vendége, előadója.