Belépőjegy árak

Vásárolj online napi és szakmai napi belépőjegyet, így kedvezményesen jutsz hozzá jegyedhez és a sorban állást is elkerülheted!
Az online jegyvásárláshoz KATTINTS IDE.

2016. március 3-án (csütörtökön) megvásárolható jegytípusok (Csütörtökön CSAK ezekkel a jegytípusokkal lehet belépni a kiállításra!):

Szakmai napi jegy:

- helyszínen: 4000 Ft
- online elővételben: 3200 Ft

A szakmai programokon (programok itt elérhetőek) csak a regisztrált látogatók vehetnek részt. A regisztráció az online jegyvásárlásnál érhető el mind a csütörtöki, mind a pénteki program esetében.

X. kerületi lakosok számára: 500 Ft
Budapest X. kerületi lakosai részére. A jegyvásárláskor a lakcímet személyi igazolvány vagy lakcímkártya bemutatásával kérjük igazolni.

2016. március 4., péntek és március 6., vasárnap között megvásárolható jegytípusok:

Napijegy:

- helyszínen: 2500 Ft
- online elővételben: 1900 Ft

Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 1800 Ft

Családi jegy: 4800 Ft
Két felnőtt és maximum három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.

Csoportos diákjegy: 1300 Ft/fő
A min. 15 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával, ez esetben 2 fő kísérőtanár részére díjmentes a belépés.

Délutáni jegy: 1300 Ft
15 órától vásárolható meg.

X. kerületi lakosok számára: 500 Ft
Budapest X. kerületi lakosai részére. A jegyvásárláskor a lakcímet személyi igazolvány vagy lakcímkártya bemutatásával kérjük igazolni.

6 éven aluliak számára ingyenes!

A kiállításra utazóknak a MÁV-Start Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljes árú jegy árából. A kedvezmény igénybevételéhez a kiindulási állomáson válts 50%-os alkalmi menettérti jegyet bármely budapesti vasútállomásra. A kedvezményes árú menetjeggyel legkorábban 2016. március  2-án 00:00-kor kezheted meg az utazást, és legkésőbb 2016. március 7-én 24:00-ig be kell fejezned.
A kiállításon keresd a MÁV-Start Zrt. munkatársait az "A" pavilonban és pecsételtesd le a jegyed, hogy érvényes legyen a visszaútra is.
Az akciókkal, kedvezményekkel, a közönségnapokon Kőbánya felső állomáson menetrenden kívül megálló többletvonatokkal kapcsolatos részletes tájékoztatásért kérjük keresse fel a www.mavcsoport.hu internetes honlapunkat!

Belépőjegy OTP SZÉP kártya ellenében is váltható az I-es és III-as Fogadócsarnokban!

A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak és valamennyi egyidejű rendezvényre érvényesek.