• #
  • #

8. HTCC Afrika Expo és Vásár - A pavilon

Minden eddiginél nagyobb alapterületen (800 nm), minden eddiginél interaktívabb és színvonalasabb szakmai és látogatói programokkal tarkított Afrika Expóval várjuk a látogatókat. Az Afrika Expo kezdeményezés máig Közép-Kelet Európa egyetlen, első, ezáltal legexkluzívabb négy napos nemzetközi Afrika tematikus fóruma. A rendezvény sikere 2011 óta töretlen, ez idáig 295.000 látogató volt kíváncsi a 26 afrikai ország képviseletében részt vevő 158 cégre, szervezetre. A 2019-es Expó a szokásos színes, fergeteges hangulata és celeb vendégei mellett nagyobb pódiumot, változatos afrikai tánc- és dobshowt, guineaui peal hagyományőrző showt, rengeteg interakciós élményt, nívós szakmai programot, Szenegál élménykunyhót, a kisebbeknek afrikai játszóteret, kézműves sarkot és állatbemutatót is ígér.
Idén két kiállítás is gazdagítja a programot: fotókiállítás a Magyar–Afrika Társaság ugandai nőket segítő projektről és a Kuba királyi regáliák a Kongó Demokratikus Köztársaságból világon egyedülálló kiállítás.
A 8. HTCC Afrika Expo és Vásár biztosít helyszínt az OzoneUtazás stáb által készített Szenegál úti film premierjének is.
A gazdag programkínálatban való eligazodást Kembe Sorel segíti az Afrika Expo színpadán.

    

A kiállítói katalógus INNEN tölthető le.

Kattintson IDE az Afrika Expo programjaiért!