• #
  • #

8. Járatlan Utakon Fesztivál - 25-ös pavilon

A Járatlan Utakon Fesztivál, Magyarország legnagyobb, független és extrém utazókat megszólító rendezvénye. Az eseményen több mint 60 előadást, workshop és kerekasztal-beszélgetést tervezünk országok bemutatásával, az aktív turizmus, a környezettudatosság és a fenntartható turizmus témákban.

Hazai és külföldi másként utazók, az ország ismert utazási bloggerei gyűlnek össze erre a hétvégére a világ minden részéből, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket és konkrét tippeket adnak: mikor, hová, hogyan és miért érdemes elutazni, bloggerkedni.  Olyan előadókat és témavezetőket hívunk meg, akik ebben is új utakat vagy más szemléletet képviselnek, mint a main stream.

   

Készülünk angol nyelvű előadásokkal, így a Magyarországon élő külföldiek is élvezhetik a fesztivál és az Utazás kiállítás nyújtotta élményt és hangulatot.

Tervezünk 3D barlangos vetítést, ahol caverna.hu kalauzol minket a cseppkövek birodalmába. Ingyen ki lehet próbálni virtuális 3D sisakot, amellyel a világ bármely pontjára eljuthatunk pár másodperc alatt: az Everest tetejétől kezdve az Amazonas dzsungelén keresztül egész az egyiptomi piramisokig barangolhatunk. Aki pedig meg akarja örökíteni élményeit, annak rendelkezésére áll egy speciális fotó gép, a Selfiemat – amellyel szelfit készíthetnek az előadókkal egzotikus környezetben.  

Ha 2 nap alatt be szeretnéd utazni a világot mindössze 8 buszjegy árából, akkor itt a helyed!

Vándorboy

Az úton levés a fontos, nem a megérkezés…

Bővebb információt a programokról a www.jaratlanutakon.hu oldalon talál.