• #
  • #

Nyitólap

UTAZÁS 2019
BESZÁMOLÓ

A vártnál nagyobb bővülés és következetes építkezés. Ez jellemzi a nemzetközi és a hazai turizmust, és ez a két tényező határozta meg a most véget ért 42. Utazás kiállítást is, amely a tavalyinál lényegesen több látogatót fogadott. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba 30 ország 300 kiállítója hozta el idei újdonságait. Magyarország első számú turisztikai kiállításának középpontjában az aktív kikapcsolódás és a kaland állt. Sikerrel debütált az új párosítás: az Utazás és a Budapest Boat Show kiválóan egészítették ki egymást.

A tavalyinál lényegesen többen, 35 ezren látogattak ki az Utazás kiállításra és a vele egy időben rendezett Budapest Boat Show-ra. (Ez a szám a két kiállítás tavalyi összlátogató-számánál is 25 százalékkal magasabb) A turisztikai szakemberek szerint a látogatószám emelkedése a hazai vásárlóerő bővülését és a nemzetközi turizmus erősödését is jelzi. Bővebben: ITT

PROGRAMOK 2019

Idén már 42. alkalommal került megrendezésre Magyarország első számú turisztikai vására az Utazás kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az idei kiállítás középpontjába az élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatása került. „Aktív hétvége van.” szlogen értelmében egyedi, hosszú hétvégét szerveztünk a lehető legtöbb külföldi úti cél, belföldi turisztikai térség, utazáshoz kötődő szolgáltató cég bemutatkozásával. A rendezvényen, egy helyen és időben közvetlen kaphattak az érdeklődők információt desztinációkról, nyaralóhelyekről, szálláshelyekről és felmerülő kérdésekre azonnal utazási szakértők válaszoltak. Az egész környezet utazásra inspirált, melyhez szórakoztató programok is társultak.